#BeActive «Чат з чемпіонами»

14 березня 2024

#BeActive«Чат з чемпіонами»

Цінні олімпійські подарунки школярам колегіуму від НОК України!

29 вересня 2023 року школярі Рівненського ліцею «Колегіум», школи олімпійської освіти, долучилися до масштабного онлайн-заходу в рамках Європейського тижня спорту, організованого Національним олімпійським комітетом України.

Участь в заході взяли президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт, амбасадори Європейського тижня спорту, уславлені олімпійці Ольга Харлан, Олександр Абраменко, Людмила Лузан, Ярослава Магучіх, Георгій Зантарая, а також представники регіональних відділень НОК України та учні загальноосвітніх навчальних закладів.

Президент НОК України Вадим Гутцайт, а також кожен з амбасадорів відповіли на 5 запитань від школярів з усіх куточків України, після чого кожен з уславлених спортсменів обрав запитання, яке йому сподобалося найбільше. Автори цих запитань отримали цінні подарунки від НОК України.

Свої запитання школярі колегіуму поставили Ользі Харлан та Георгію Зантарая. Приємно, що серед шести найкращих запитань, які відзначили олімпійці, було одне й від наших школярів, за яке ми отримали олімпійські подарунки!

Це запитання ми поставили Георгію Зантарая. Георгій – перший чемпіон світу з дзюдо в історії України!

А призи учасникам заходу вручив голова відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області – Микола Петренчук.

Дякуємо організаторам зустрічі, Вікторії Веселовій та Максиму Чеберяці, за можливість поспілкуватися з уславленими олімпійцями.м